Kaseta Radio

NOVOSTI

BRČKO: Anketu popuni, laptop osvoji! Q STATION & MarketMakers nagrađuju

U sklopu Q STATION projekta, koji realizuje IT kompanija JSGuru zajedno sa MarketMakers projektom, organizovana je nagradna igra za sve one koji popune kratku anketu, a žive na području grada Bijeljine, Distrikta Brčko, opštine Ugljevik i opštine Lopare.

Naša redakcija je već pisala o projektu Q STATION čija vrijednost iznosi nekoliko stotina hiljada konvertibilnih maraka, a koji trenutno istražuje potencijal regije Bijeljina - Brčko za dodatno širenje ovog projekta i dodatnu investiciju u IT sektor ovog područja. Projekat realizuje jedna od najprestižnijih domaćih IT kompanija JSGuru zajedno sa projektom MarketMakers.

U sklopu pomenutog istraživanja realizatori projekta organizovali su sjajnu nagradnu igru za sve one koji popune ANKETU, a žive trenutno na području grada Bijeljine, Distrikta Brčko, opštine Ugljevik i opštine Lopare. Anketa koja je namijenjena građanima koji su potencijalno zainteresovani za IT edukaciju ili prekvalifikaciju u IT sektor.

U okviru nagradne igre obezbijeđene su sledeće nagrade:

- Laptop, DELL Inspirion 15-3582 sa 15,2“ ekranom

- Pametna narukvica, Xiaomi Mi Band 4

- Poslovni ruksak, Xiaomi Business Backpack

Sve što trebate uraditi jeste popuniti anketu u kojoj ćete unijeti i vaše podatke, do 12.06.2020. godine. Izvlačenje će biti izvršeno putem društvenih mreža JSGuru sa uživo prenosom, a i naša redakcija će objaviti srećne dobitnike ove sjajne nagradne igre.

Link za anketu nalazi se OVDJE.