Kaseta Radio

NOVOSTI

SCENA: Doček nove 2020. godine počinje 27. Decembra u Beogradu!

Ove godine, elektronski doček nove godine u Beogradu počinje 27. decembra. Spremite se za: Hot Since 82, Chris Liebing, Deborah De Luca, Artbat, Charlotte de Witte, Tiga... po ovom lineup-u, sigurno nas čeka lud doček nove 2020. godine. 

DAN 0: Sedmo izdanje Central Dance Event novogodišnjeg festivala, koji će se održati u Hangaru u Luci Beograd, otvara svetska deep/tech house zvezda, Hot Since 82, jedan od najuspješnijih britanskih di-džejeva i producenata današnjice, na nultom danu, u petak 27. decembra.

DAN 1: Zakazano je za subotu 28. kada će u saradnji sa Apgrade-om, nastupiti harizmatični tehno pionir Chris Liebing.

DAN 2: Rezervisan je nastup jedne od najatraktivnijih dama klubske scene, harizmatična Italijanka Deborah De Luca, debitovatće na ovogodišnjem Central Dance Event festivalu, u nedelju 29. decembra, u velikom Hangaru Luke Beograd, pored Deborah, u Hangaru u Luci Beograd će nastupat ARTBAT, trenutno jedni od najuspiješnijih ukrajinskih elektronskih muzičara.

DAN 3: Najhvaljenija belgijska tehno di-džej zvezda, Charlotte de Witte, nastupiće u ponedeljak 30. decembra u Hangaru u Luci Beograd, na trećoj večeri sedmog izdanja Central Dance Event festivala.

DAN 4: Kanadski hitmejker, autentični di-džej i harizmatični vokalista, Tiga, koji već decenijama dominira plesnim podijumima širom sveta, nastupiće u novogodišnjoj noći, u Hangaru u Luci Beograd, u okviru Central Dance Event festivala.

Ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica za novogodišnju noć je u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1190 dinara za parter i 1690 dinara za VIP zonu. U prodaji su kompleti za ceo Central Dance Event festival, po ceni od 2790 dinara za parter i 3790 dinara za VIP. Više informacija na Central Dance Eventu facebook page-u.